PINKismyway
Kesiannnnnnn, Malang Nasib Kau

Tuesday, 11 December 2012 @ 12:53 | 0 Comment [s]




What up guysss XD Sekarang pukul 4.33 a.m. and Meyra stay tak tidur lagi. Ohmaigoshhhhhh, jadi panda lah jawabnya ni -,- Ni semua saudara Meyra punya pasal lah, depa suruh Meyra teman depa online facebook and main game. Btw, Meyra bukan tulis entri ni pasal tidur lambat ke apa, tapi Meyra nak tulis pasal saudara Meyra. Kesian woahhh dekat dia. Kena kencing dengan awek dia sendiri.

Saudara Meyra ni guna lah Facebook Account saudara Meyra yang lagi satu untuk uji awek dia setia ke tak.   Dia pura-pura lah berlakon jadi saudara Meyra. Firstly, kitaorang tanya umur dia. Actually dia punya umur 12, tapi dia cakap 13. *terserlah kebodohan disitu -,-' then, kitaorang tanya dia single or apa, then dia jawab single. perghhhhh, time tu saudara Meyra (pakwe dia) memang naik angin gila vavi ah kan. Menjerit macam orang gila. Tapi, Meyra suruh dia sabar and suruh dia lihat reaksi awek dia lagi. Lepas tu, kitaorang saja lah puji dia cantik and bagai. Lepas je kitaorang puji tu, dia nak out. So, saudara Meyra ni saja je lah tulis I LOVE YOU.  Then, boleh pulak budak perempuan ni balas, LOVE YOU TOO. Hmmm, memang time tu saudara Meyra ni macam nak tumbok je screen lappy ni. Memang panas lah kan hati saudara Meyra time tu. And last, sebelum dia out, boleh pulak dia tulis MUAHHHHHHHHHHH . Grrrrr -,- tak guna punya perempuan.

Hoi adek. Kalau tak setia jangan couple please.  Ingat pesanan ni, ''SEKALI KAU GAME ORANG, SELAMA-LAMANYA KAU KENA GAME :3''


Older Post | Newer Post
THE WRITER


Twilight is our life? Really? Your life is sparkling pedophile vampires and oversized hamsters, how interesting !!
underline italic strike


Diary About Stuff Site


Let's Speak!

YOU CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By: Damia
Full Edited : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME (: