PINKismyway
Love Quotes

Sunday, 9 December 2012 @ 17:38 | 0 Comment [s]

Hey, morning guysssss XD dah breakfast? yang paling utama, korang dah mandi belum ni? bau busuk je ni :p hahaha, kalau korang belum mandi, meyh sini sep sikit, LALALALALALA ^^v *muka tak malu so, lagi 3 minggu lagi sekolah nak buka, ohmaigoshhhh tak bestnyaaaa. nak cuti nak cuti nak cuti. hmm, maybe bagi korang pergi sekolah best, tapi bagi aku tak sebab asyik kena maki + asyik gaduh. penat tahu tak! huh, okeh. abaikan pasal sekolah. now kita fokus pasal cinta <3 *meyra gatal nak kahwin :p










Older Post | Newer Post
THE WRITER


Twilight is our life? Really? Your life is sparkling pedophile vampires and oversized hamsters, how interesting !!
underline italic strike


Diary About Stuff Site


Let's Speak!

YOU CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By: Damia
Full Edited : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME (: