PINKismyway
Single Back

Saturday, 8 December 2012 @ 12:11 | 0 Comment [s]


Assalamualaikum. Haiiii you all, sihat? Nampak title Meyra today? Yeahhhhhh! I'm single back (Y) So, setelah 2 bulan 2 minggu 1 hari Meyra bersama dengan si dia, akhirnya kitaorang putus. Meyra yang minta putus, sebab hmmmmmmmm ada lah sebab sebab yang tertentu. Tapi, yang pasti Meyra putus dengan dia bukan disebabkan ORANG KETIGA k -.-' *Please jangan tuduh Meyra macam-macam

Meyra minta putus bukan apa, Meyra rasa Meyra tak cukup baik untuk dia. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :'/ Entah lah, malas nak fikir lagi. Dah break, break je lah kan? And alhamdulilah, Faizul pun tak banyak cakap and dia terima benda ni dengan redha. Dia cakap 'Dah takda jodoh nak buat macam mana kan?' 

Untuk pengetahuan korang lah kan, relay Meyra dengan Faizul paling lama dalam sejarah hidup Meyra tao tao tao! Sebelum ni, relay Meyra paling lama pun 1 month 9 days. Hahahaha, awesome right? I'm awesome and i know it XD

Okeylah, nak tidur dulu. Byeeeeeeeeeeeeeeee :*



| Newer Post
THE WRITER


Twilight is our life? Really? Your life is sparkling pedophile vampires and oversized hamsters, how interesting !!
underline italic strike


Diary About Stuff Site


Let's Speak!

YOU CBOX CODE HERE!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By: Damia
Full Edited : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME (: